I Schweiz

768 1024 admin
  • 0

Hej! Hur har du det? Hoppas att det är bra. Nu är vi i Schweiz. Det har varit en lång dag. I morse sprang jag genom Hannover. Det är alltid speciellt att springa i en storstad. Jag kommer ihåg när Peter och jag var i Tokyo och sprang en tidig morgon. Det var folktomt och en väldigt speciell stämning!

Idag var det helgdag i vissa delar av Tyskland. Lite tråkigt för det är alltid roligt att titta i affärer, men när det är helgdag i Tyskland är det verkligen stängt överallt :-(.

Vi kom till Schweiz vid femtiden och åkte direkt till vår lägenhet. Eftersom vi är fem i familjen är det oftast mest praktiskt för oss att hyra lägenheter privat. Det här stället är jättefint och jag hade gärna stannat lite längre, men imorgon ska vi vidare till Milano (som också blir spännande :-)).

Nu på kvällen har vi hälsat på Peters gudmor som bor i närheten. Det är alltid trevligt att ses, men det blir tyvärr väldigt sällan. Imorgon ska vi hälsa på min kusin som bor i närheten av Zürich. Det ska också bli kul!

Det blir inte mycket tid över att greja med yogan och skrivandet de här dagarna vi reser. Jag får acceptera det. När vi väl är på plats i Italien kommer det att bli lättare. Jag har i alla fall läst mycket i boken “På en ny nivå” som är den senaste delen i serien om Frida Fors. Jag tycker att den är underhållande och lättläst, men ändå intressant med inslag av politik och samhällsfrågor.

Idag har jag lagt upp en meditation där man ligger ned och andas lugnt. Kanske kan den vara till hjälp om du är lite stressad nu inför midsommar.

Kram och namaste,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.