I Ullared och ny Youtube-video

498 1024 admin
  • 0

Hej! Det är fredag och idag har det regnat hela dagen här i Göteborg, men nu skiner solen – underbart! Jag hann tyvärr inte skriva igår. Isabella ville åka till Ullared med sina klasskamrater, så jag körde dit och hem mellan mina yogapass. Det var trevligt med en utflykt, men jag hann inte med alla mina vanliga arbetsuppgifter.

Igår la jag ut min sekvens på youtube. Du kan titta på den här (eller på min youtube-kanal). Som vanligt hoppas jag att sekvensen kan vara till nytta :-).

Klasserna igår gick bra och det var trevligt att träffa alla elever!

I morse hade jag min morgonyoga som vanligt och sedan var det meningen att jag skulle gå ut och springa, men det ösregnade verkligen ute och jag kände inte alls för löpningen. Som en kompromiss bestämde jag mig för att springa på löpbandet och det var helt okej. Helst vill jag ju springa ute eftersom det är skönt att få frisk luft, men den här gången var det helt enkelt för tråkigt väder…

Under dagen var jag trött, men nu känner jag mig piggare. Jag har hunnit redigera en del och det är jag nöjd med. Det känns nervöst att jag snart ska skicka in texten, men jag är peppad också. Det ska bli kul att fortsätta med roman tre och jag har lärt mig en hel del nytt när det gäller struktur på texter. Jag ska försöka tillämpa det nästa gång , så att jag förhoppningsvis blir ännu bättre på att skriva.

Nu ska vi snart ha lite fredagsmys här hemma och jag ska avsluta arbetet här vid datorn.

Ha en fin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Jättegott kaffe i Ullared ☕

Leave a Reply

Your email address will not be published.