I Varberg

1024 683 admin
  • 0

Hej! Jag har inte hunnit skriva på några dagar. I söndags hade vi en väldigt trevlig dag i Vänersborg med våra vänner som bor där. Det var supertrevligt att ses.

Igår gjorde vi en kortare utflykt till Ellös och det var mysigt också. Jag gillar badplatsen där. Den är rolig för barnen med både en trampolin och ett hopptorn.

Idag har vi varit i Varberg, där vi hämtade upp Isabella som varit och hälsat på en kompis. Innan dess promenerade vi i stan en stund och badade vid kallbadhuset. Det var enda stället där vi kunde bada och ha Buster i närheten. Det var jättehärligt i vattnet.

På eftermiddagen hann vi också träffa min gamla gymnasiekompis, vilket var jätteroligt. Hon bor på östkusten, så vi träffas inte så ofta.

Nu är vi hemma i Göteborg och jag ska nog gå och lägga mig ganska tidigt. Har precis sett ett matlagningsprogram på Netflix. Jag gillar program som handlar om mat. De är ofta harmoniska och lugnande, toppen om man känner sig stressad eller lite uppvarvad. Så fort jag kommer hem från mamma och pappa kommer den där krypande stresskänslan fram i kroppen att jag borde göra något för jobbet, men det får bli imorgon😊

Ha en fin kväll!

Kram

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.