Ingen yogaundervisning den här veckan

768 1024 admin
  • 0

Hej, hoppas du mår bra. Jag har jobbat hela dagen med nästa yogasekvens. Det stör mig lite att det tar så lång tid att sätta ihop yogaklasserna, men samtidigt vill jag ju att de ska bli bra och jag vill utvecklas (och att mina elever utvecklas också).

Veckorna går så fort. Jag är glad och tacksam att jag inte har någon undervisning den här veckan, men tyvärr stressar det mig lite också. Det är som om jag har svårt att gå ner i varv. Jag blir stressad av att inte ha ett fullt schema. Inte bra…Behöver nog extra mycket meditation den här veckan. Jag märker verkligen hur meditationen får mig att bli lugnare.

Om en liten stund ska vi åka till Kiel-färjan. Vi ska ta en mini-semester till Tyskland. Det var inget lätt beslut med tanke på Corona-situationen, men vi ska vara precis lika försiktiga där som vi är här hemma. Anisktsmasker och handsprit är nedpackad, så vi är förberedda. Det ska bli jättekul att komma iväg och jag hoppas att det ska vara lättare att koppla av när jag är borta från arbetsrummet.

Annars har det inte hänt så mycket. Jag upptäckte igår att min bok ännu inte kommit ut som ljudbok – bara som e-bok. Nu får jag vänta och se när den kommer ut även i ljudform. Jag meddelar här på bloggen och på sociala medier. Jag tror att det är fler som lyssnar på ljudböcker än läser böcker i e-form.

Nej, jag avslutar här.

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Nya böcker från Adlibris

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.