Ingen Yogaundervisning idag

793 991 admin
  • 0

Hej, hoppas att det är bra med dig! Jag har ingen yogaundervisning idag. Nästa vecka börjar jag undervisa tyska på onsdagarna och fredagarna, så mitt schema kommer att se lite annorlunda ut då.

I morse tog jag faktiskt lite tid att läsa romanen jag håller på med nu: “I fikonträdets skugga” av Camilla Davidsson. Jag kände att jag behövde starta dagen lugnt. Igår gick jag och la mig lite för sent och det märktes i kroppen. Hur som helst, jag läste ut boken och tyckte den var mysig. Om jag jämför “Julafton på den lilla ön i havet” av Jenny Colgan som jag läste sist, så tycker jag att jag kan relatera bättre till “I fikonträdets skugga”. Kanske beror det på att karaktärerna är lite mer i min egen ålder med erfarenheter som liknar mina. Jag ser nu fram emot att läsa “Under samma himmel”, som är en fristående fortsättning.

Jag har också fortsatt att redigera motviationsboken. Nu har jag kommit till mitten, så det känns skönt. Imorgon kommer jag inte att ha så mycket tid att jobba med skrivandet, så jag är glad att jag är lite före i min planering.

Nu på eftermiddagen har jag börjat planera nästa veckas sekvenser. Jag brukar titta igenom ett par yogaprogram på nätet från duktiga yogalärare, som jag hämtar inspiration från. Yogan utvecklas hela tiden och det är ett sätt för mig att hålla mig à jour med det som händer i yogavärlden. Jag lyssnar också på hur lärarna instruerar sina elever och försöker på det sättet förfina mina egna metoder.

Okej, det är dags för mig att gå ner i yogasalen och förbereda för morgondagens klasser. Jag börjar ju redan klockan 7.00 med herryogan, så det är alltid skönt att ha allt förberett. På förmiddagen efter klassen ska jag spela ni för youtube igen. Det ska bli kul.

Ha nu en fin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.