Inget Göteborgsvarv i år heller😥

1024 1024 admin
  • 0

Hej! Hoppas att ni har haft en bra dag än så länge! Jag har tyvärr lite ont i hvuudet (igen), men det blir förhoppningsvis snart bättre.

Tyvärr nåddes jag av en tråkig nyhet efter lunch. Det blir inget Göteborgsvarv i år heller… Jag hade det på känn. Under lunchen pratade jag med Peter och sa till honom att jag undrar om det verkligen blir av. Mina känslor är delade. Å ena sidan hade jag verkligen velat springa i år (speciellt eftersom jag känner att jag är i bättre form än jag trodde), men å andra sidan tänker jag att de nog gjorde rätt, eftersom det helt klart är en risk att samla så många människor på en plats. Jag är också lite tudelad när det gäller policyn de verkar ha att det inte går att flytta över anmälningsavgiften till nästa år. Jag förstår att det kan vara svårt ekonomiskt för dem, men samtidigt tycker jag det är lite fel att pengarna nu bara går till ett digitalt lopp (jag vet inte ens om jag kommer att springa det – får kolla upp hur det fungerar). Hur som helst, nu är det som det är och det är bara att acceptera.

Yogan igår var mysig, om än lite kall det sista passet mellan 19-20.15. Idag har jag bestämt mig för att vara inne. Det är visserligen ganska varmt ute, men det är mulet och vi är bara en liten grupp. Jag har bara ett pass idag och det är skönt.

Tidigare idag jobbade jag lite med släktforskningen igen. Jag väntar på ett mejl från Riksarkivet angående min mormors adoption och hoppas, hoppas, hoppas att något spännande kommer att framgå i de dokumenten. Vi får se…

Jag har också fortsatt att redigera mitt manus, läst “Fördjupade studier i katastroffysik” (den börjar bli riktigt spännande nu) och även läst en annan bok som jag lånade på biblioteket i förra veckan “Around the Writer’s Block” av Rosanne Bane (en bok jag kan behöva läsa :-)).

Nu ska jag alldeles strax gå igenom sekvensen för i eftermiddag/kväll och förbereda middagen samt göra en smoothie till mellanmål. Jag ser fram emot att ha lite mer tid med familjen ikväll. Snart börjar aktivteterna och då kommer tjejerna att vara borta en del, men än så länge har de inte satt igång.

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Kram

Johanna

P.S. Det finns fortfarande ett par platser i torsdagsgruppen kl. 19-20.15. Kom gärna på prova-på om du har lust! Hör av dig på johanna@yogamedjohanna.se i så fall :-)!

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.