Inspelning

1024 576 admin
  • 0

Hej! Torsdagseftermiddagen börjar gå mot sitt slut och jag ska snart gå ner till yogastudion och undervisa mina tre lektioner. Det har varit en fin dag, men tyvärr har jag haft lite ont i huvudet idag (precis som igår) och har därför inte kunnat fokusera 100% som jag velat, men jag har ändå fått gjort ungefär det jag planerat.

I morse efter träningen och duschen gick jag ner i studion och spelade in veckans video. Det blev en 20 minuters sekvens med fokus på vridningar, som du t.ex. kan göra om du känner dig stel i nedre delen av ryggen eller har lite problem med matsmältningen. Du kan titta på den här:

Det gick smidigt att redigera och lägga upp klippet och det är jag tacksam för, inga problem med att datorn hängde sig den här gången :-).

Efter lunch jobbade jag med skrivandet. Nu har jag nästan läst igenom manuset och snart måste jag sätt mig ner och se hur jag ska få ihop slutet. Det är klurigt och jag har en hel del frågor att brottas med, men förhoppningsvis löser det sig.

Jag har också läst vidare i “Där kräftorna sjunger” och jag är verkligen fascinerad av författarens miljöbeskrivningar. Hon har lyckats jättebra med dem. Jag har också inspirerats av hennes sätt att berätta och tagit in det i mitt eget manus.

På eftermiddagen var jag också en sväng och hämtade ett par skor och en kappa som jag hade köpt på Booztlet. Jag köper verkligen inte mycket kläder, så det känns roligt med något nytt.

Nu ska jag äta mitt mellanmål och fixa med lite praktiskt här hemma innan jag går ner och undervisar.

Ha en jättefin kväll!

Kram

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.