Inspelning och lugn Söndag

1024 683 admin
  • 0

Hej! Hur har du haft det idag? Vi har haft en ganska lugn söndag. Middagen igår blev väldigt trevlig. Det är alltid roligt att träffa vänner och ha tid att prata med varandra en stund och barnen hade det också kul tillsammans.

I morse sprang jag med Buster. Även idag var jag ganska sen och kom inte ut förrän strax efter halv nio. Trots det var det inte många ute. Det var säkert för att det var söndag.

Efter löpningen åt jag frukost med barnen (Peter var en sväng på jobbet idag, eftersom han kände sig krasslig i slutet av arbetsveckan och inte fick gjort det han ville då). Josefina hade gjort jättegoda pannkakor som jag (och tjejerna) fick smaka på. När jag ätit frukost satte jag mig och planerade dagen. Jag tycker det känns bra, så att jag har lite överblick över vad jag vill göra och hur mycket tid jag har för de olika sakerna. Eftersom jag har min egen verksamhet måste jag alltid jobba på helgerna. Jag har inget emot det. Jag sprider hellre ut arbetet lite grann, så att jag kan ta lite ledigt under veckan också.

På förmiddagen spelade jag in en halvtimmes sekvens igen. Den här gången är temat stabilitet, något jag återkommer till då och då. Jag försöker så mycket jag kan att koppla ihop det fysiska och mentala. Yoga handlar ju om det, men ibland glömmer man av det när man fokuserar på de fysiska positionerna (vilka naturligtvis också är viktiga). Hur som helst, tyvärr tog batteriet slut när det var fem minuter kvar av inspelningen, så jag fick ta lunchrast och sedan komma tillbaka och spela in slutet. Det gick ju också bra, men gjorde att jag blev lite försenad och därför har jag inte hunnit lägga ut passet ännu, även om klockan redan är halv sju.

Efter inspelningen satt jag med min veckoplanering och sedan har jag redigerat foton och läst teori. Nu har jag börjat läsa boken “Yoga Sequencing” av Mark Stephens. Det är en bok jag köpte för ett bra tag sedan, men det skadar inte att läsa den igen. Mycket av det som står känner jag till sedan innan, men mycket är också bra att repetera.

Nu ska jag snart äta middag med familjen och sedan ska jag fortsätta att läsa teori och även skriva lite grann om tiden räcker till.

Ha en fin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.