Inspelning

485 1024 admin
  • 0

Hej! Idag har jag känt mig spittrad. Nu är klockan halv tre och jag har drygt två timmar kvar framför datorn innan jag ska gå ner och undervisa. Jag vet inte riktigt varför jag har svårt att koncentrera mig idag, men jag tror det har att göra med att jag gjort min första inspelning sedan i våras. Jag tog ju en paus under sommaren med Youtube. Kanske var det dumt, men jag kände att jag spelat in så mycket under våren att jag behövde komma ifrån det lite. Jag har fått nya prenumeranter trots att jag inte lagt upp några videor, men kanske hade jag fått fler om jag varit mer aktiv? Det är svårt att säga. Mitt mål är att ha 1000 prenumeranter så att jag kan ha lite reklam på kanalen och kanske tjäna några kronor, men vägen dit är fortfarande ganska lång. Just nu har jag knappt 400, men det är bara att kämpa på. Jag spelar inte in för att få prenumeranter utan för att dela med mig av det jag kan. Jag tänker att det är viktigt att sprida sin kunskap. Jag är ju lärare och det är min uppgift i livet känns det som.

Efter inspelningen planerade jag dagen och redigerade videon. Det tog lång tid för jag hade kommit ur mina rutiner och glömt bort lite hur jag brukade göra. Till slut blev det i alla fall en film, men då var klockan två och jag började klockan nio…

Som tur är har jag hunnit redigera manuset och läsa ännu mer teori idag. Det är spännande att lära sig nytt och jag försöker ta med mig den kunskapen både när jag läser och när jag skriver. Jag har börjat på en ny bok “Ryska dockor” av Martha Hall Kelly. Jag gillar hennes böcker. Jag läste ju “Sunflower Sisters” i somras och har läst “Skönhetens väg” tidigare. Alla tre böckerna hänger ihop, men jag har läst dem i fel ordning. Tror dock inte att det gör något, för de är fristående.

Igår läste jag ut “Fördjupade studier i katastrof fysik” av Marischa Pessl. Det var verkligen en annorlunda bok. Jag ser på “Goodreads” att många jämför den med “The Secret History” av Donna Tart. Det var en bok som jag tyckte mycket om också, men det var länge sedan jag läste den och kommer inte riktigt ihåg handlingen. En annan bok av Donna Tart som jag älskade var “The Goldfinch” eller “Steglitsan”. Vi läste den i bokklubben och jag gillade den skarpt. Hur som helst, nu läser jag alltså “Ryska dockor”, som är mycket mer lättläst än “Fördjupade studier…”.

Snart ska jag gå ner och undervisa både barn- och vuxenyoga. Det ska bli trevligt, men innan dess tror jag att jag måste ta lite tid att samla mig, så att jag är mer fokuserad. Kanske en meditation eller lite dagboksskrivande hjällper?

Kram

Johanna

P.S. Här hittar du min nya video: https://www.youtube.com/watch?v=jLxLIx0_cB0

P.P.S. Pizzan på “Deg” igår var god, men kanske inte den mumsigaste pizza jag någonsin har ätit.

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.