Inte så mycket yoga

1024 683 admin
  • 0

Hej, oj, vad trött jag är… Det har varit en rolig dag, men naturligtvis spände jag mig lite extra inför tyskundervisningen idag. Det var ett litet tag sedan jag jobbade i skolan, men det var kul att vara tillbaka. Jag har alltid gillat skolmiljön och att undervisa. Det känns nästan lite som om det är i mitt blod. Mamma var lärare (och jobbar fortfarande som vikarie då och då) och jag växte upp med hennes jobb. Om jag inte doktorerat hade jag kanske varit lärare på heltid nu, men min livsresa tog en annan riktning. Undervisningen (på ett eller annat sätt) kommer dock alltid finnas i mitt liv, vare sig det är yoga eller något annat.

Av naturliga skäl har det inte blivit mycket gjort med yogan idag, men jag har fixat några smågrejer och imorgon ska jag spela in en ny sekvens.

Idag har jag börjat kolla igenom korrigeringarna av mitt manus och ska fortsätta med det imorgon. Spännande…

Nej, nu måste jag faktiskt vila lite i soffan.

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.