Intensiv helg

1024 1024 admin
  • 0

Hej! Hur är det? Jag hann tyvärr inte skriva igår. Hoppas i alla fall att du har haft en fin första advent!

Vi hade en väldigt trevlig yogastund i fredags. Jag hoppas att jag kan ha något liknande evenemang till våren. Det är väldigt kul att yoga tillsammans med en annan person i par!

Helgen har varit väldigt intensiv (men rolig :-)). Igår städade vi huset och sedan åkte vi till några vänner i Långedrag. Vi hade en jättetrevlig eftermiddag, men tyvärr körde jag på ett djur på vägen hem. Det var ganska otäckt. Mitt i stan egentligen (vid Masthugget) på leden sprang ett djur ut framför vår bil. Jag tror att det var en räv. Jag försökte bromsa, men kunde inte undvika kollisionen. Jag blev så ledsen. Det kändes hemskt att döda ett djur…

Igår kväll gjorde jag det sista för adventsdekorationerna här hemma. Det känns mysigt att få upp stjärnorna och ljusstakarna. Jag är lite barnslig med det. Gillar när det är juligt hemma :-).

Idag har vi grejat lite mer här hemma och Josefina och jag var på Mölndals Galleria och handlade några småsaker. På eftermiddagen hade vi våra trevliga hyresgäster här på adventskaffe. Det var mysigt!

Nu ikväll gjorde jag färdigt sekvenserna för nästa vecka. Det blir en blandad sekvens med asanas från de program vi haft under hösten. Jag hoppas att den ska kännas skön och bli en bra avslutning av terminen.

Det är dags för mig att stänga datorn och snart förbereda mig för att gå och lägga mig. Jag ska på ett möte på en skola imorgon och är lite nervös inför det. Jag berättar mer i morgondagens inlägg.

Namaste och kramar,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.