Intensiv söndag

768 1024 admin
  • 0

Hej! klockan är nästan kvart i elva och jag är jättetrött, så jag skriver bara några rader innan jag går och lägger mig. Hoppas att du har haft en fin söndag! Det har varit en intensiv dag för mig.

I morse testade jag att meditera det första jag gjorde på morgonen och det kändes väldigt bra. Jag ska fortsätta med den rutinen även i fortsättningen eftersom meditationen verkligen blir gjord då.

Efter löpningen och yogan åt jag frukost och jobbade med texten. Det känns verkligen som om något har hänt med mitt skrivande på sistone. Det flyter på bättre än förut och jag väldigt glad för det!

På eftermiddagen jobbade jag med bokföringen och svarade på en del mejl angående yogan. Det är väldigt skönt att få gjort lite med jobbet varje dag, men samtidigt kan det vara farligt att aldrig riktigt koppla bort jobbet. Problemet är att jag tycker att det är så roligt att jobba att jag inte riktigt ser det som jobb… Vet inte om det är bra eller dåligt…

Under kvällen har vi haft besök av våra kompisar. Det var jättetrevligt! Mysigt också att vi kunde sitta ute hela kvällen. Jag älskar verkligen det!

Nu måste jag hoppa i säng! Ha en fin kväll!

Namaste och kram,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.