Jättekall fredag

1024 1024 admin
  • 0

Hej, hej, hoppas att det varit en bra fredag. Jag vaknade tyvärr lite tidigt i morse och kunde in somna om, men jag gick ut och sprang som vanligt ändå. Det var verkligen superkallt i morse. Det stod 16 minus på telefonen! Inte klokt! Det blev ändå en skön löprunda. Jag rensade tankarna lite grann och kom tillbaka på bättre humör än jag varit på när jag vaknade.

Jag duschade direkt efter löpningen och gjorde i ordning mig för skolan. Det går alltid smidigt att åka dit och det är skönt. Jag hade bara en lektion, så jag åkte direkt hem klockan kvart i tio. När jag kom hem fick jag direkt byta om till yogakläder och gå ner och undervisa min privatelev.

Eftersom Philippa skulle ha kalas på eftermiddagen gjorde jag om lite i mina vanliga rutiner. Jag städade huset. I början kände jag inte alls för att röja, men när jag väl kom igång var det faktiskt helt okej, men det tog tyvärr ganska många timmar.

Efter städningen gjorde jag min yoga, meditation och andning. Jag hade ju inte tid att göra den imorse. Det är skönt att yoga på eftermiddagen tycker jag. Kroppen är lite mjukare än på morgonen.

Nu har Philippa kalas och eftersom hon är så stor har jag inte så mycket att göra. Hon vill helst inte ha med föräldrarna :-).

Jag har skrivit lite på boken och snart ska jag stänga av datorn. Imorgon ska jag göra minst två inspelningar. Det blir en 30-minutersvideo och en kortare stretch på 10 minuter tror jag eller eventuellt en meditation. Nästa vecka är jag ju inte hemma och har inte möjlihget att spela in, så jag tänkte schemalägga en av videorna. Vi får hoppas att allt går som jag planerat.

Ha en fin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.