Jättevarmt i Hannover

768 1024 admin
  • 0

Hej! Hoppas att ni haft en bra dag i värmen! Jag är supertrött och orkar bara skriva ett par rader (igen). I morse sprang jag en jättevacker runda i Säby, där vi övernattade. Efteråt tog jag ett morgondopp- underbart.

Under dagen var vi i bilen i princip hela tiden. Vi åt lunch i Flensburg innan vi kom fram till Hannover vid fem-tiden. Under eftermiddagen var vi på stan och tittade lite i affärer. jag köpte några småsaker, men tyckte mest det var mysigt att promenera omkring i stan.

När vi kom hem till lägenheten vi hyr här i centrala Hannover yogade jag. Det var varmt och kvavt här inne och det var svårt att fokusera, men jag tror nog att yogan gjorde lite nytta i alla fall.

Jag ska försöka skriva tidigare i morgon, men nu måste jag sova. Det är härligt att vara på semester, men också lite ansträngande :-)!

Kramar och namaste,

Johanna

Säby i Danmark

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.