Jättevarmt

1024 1024 admin
  • 0

Hej! Klockan är snart nio och här är jättevarmt. Hoppas att ni har det lite svalare :-)!

Idag började jag min dag med löpningen igen. Det är tur att jag springer igenom så många tunnlar annars hade det nog varit mer ansträngande. Jag tycker att min löpning påverkas mycket av vilken temperatur det är ute. När det är varmt blir det mycket jobbigare att springa.

Efter löpningen träffade jag familjen och tog ett morgondopp tillsammans med dem som vi gjort de senaste mornarna. Vattnet var klart och det var härligt att svalka sig i det relativt kalla vattnet.

På förmiddagen yogade jag på stranden. Som jag skrev för ett par dagar sedan känner jag mig inte alltid så bekväm med att yoga bland andra, men idag gick det faktiskt bra, så jag tror jag gör samma sak imorgon.

På eftermiddagen åkte vi till ett outlet-center ungefär en halvtimme härifrån. Jag köpte bara några småsaker, men det var kul att komma bort ifrån samhället lite grann. Imorgon är sista dagen för oss här i Levanto. Jag kommer att sakna att bo så här centralt. Det är en väldigt speciell känsla att bo mitt på ett torg i en levande stad (om än liten) fullt med folk i rörelse och med flera restauranger bara ett stenkast bort.

Nu ska jag svettas vidare här i Italien och försöka jobba lite med min text (får se hur det går – koncentrationen är inte riktigt på topp häri värmen :-)).

Namaste och kramar

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.