Jobb med yogan och skolan

1024 576 admin
  • 0

Hej, hur har din dag varit? Jag är fredagstrött, men på ett bra sätt. Jag har fått gjort en hel del idag trots min trötthet. I morse var jag först i yogastudion och undervisade och sedan på skolan. Jag gillar att träffa ungdomarna och att undervisa språk är roligt.

När jag kom hem sprang jag faktiskt inomhus. Vi har ett löpband, men använder det väldigt sällan. Idag regnade det och jag visste att det skulle bli svårt att få med sig Buster, så jag valde att träna i källaren. Förr sprang jag nästan hela vintern på bandet, men nu har jag inte gjort det på jättelänge och tycket att det var ganska tråkigt, men det gick :-).

På eftermiddagen jobbade jag med skrivandet, men har också lagt ut veckans video på Youtube. Du kan titta på den här.

Eftersom jag var så trött, så tog jag också tid idag för att ligga i soffan och läsa. Just nu läser jag “Välkommen till Flanagans” av Åsa Hellberg. Jag läser den mycket för att inspireras för mitt eget skrivande.

Nu är jag så trött att jag måste sluta. Ha en fin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.