Jobb på balkongen

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Nu är jag tillbaka på bloggen igen. Jag sitter ute på balkongen och jobbar. Det är (som jag nog skrivit förut) ibland svårt att jobba utomhus med datorn för solen gör att det är näst intill omöjligt att se på skärmen, men nu är det lite molnigt och då går det bra.

Igår hade jag en fixardag hemma. Jag handlade på förmiddagen och på eftermiddagen städade vi, så jag hann inte jobba så mycket. På kvällen lagade Isabella jättegod indisk mat till oss. Hon bakade egna naanbröd och gjorde en sås med kikärter och krossade tomater (och en massa goda kryddor också förstås). Det var verkligen mumsigt! Jag är tacksam och glad att barnen gillar att laga mat. Att få hjälp då och då i köket är guld värt.

Idag efter löpningen och yogan var jag i Högsbo och handlade. Josefina håller på att måla om en vägg i sitt rum och färgen tog slut igår, så jag lovade att köpa ny till henne idag. Jag passade också på att leta efter sängkläder till vår nya säng. Jag vet inte om jag skrev om det här på bloggen men för ungefär en månad sedan köpte vi en ny säng. Den är underbar. Jag sover mycket bättre och djupare i den, vilket är härligt.

Igår kom också ett nytt pennfodral som jag hade beställt via amazon. Jag har inte skrivit så mycket om det här, men jag älskar pennor och anteckningsböcker. Linnea (huvudkaraktären i min andra roman) har ett företag som säljer just det. Tyvärr går det inte så bra för henne, men jag tror nog att det skulle göra det i verkligheten. Jag är en riktig nörd när det gäller både pennor och anteckningsböcker (och annat pysssel) och jag vet att jag inte är ensam om det 😊. Hur som helst, pennfodralet var precis så bra som jag hade hoppats och jag tror jag kommer ha väldigt god

nytta av det.

Nu på eftermiddagen har jag gjort en Facebook-annons som jag hoppas kommer att köras snart och även skrivit ett nyhetsbrev och skickat ut. Det finns fortfarande platser kvar på kurserna, så har du lust att yoga med mig i höst är det bara att anmäla sig. Du hittar anmälan här: http://yogamedjohanna.com/anmalan/

Nu ska jag fortsätta att jobba med skrivandet och skolan. Snart måste jag också ta en promenad med Buster och middagen måste också lagas, så det är dags att sluta.

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Kramar

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.