Jobb på Tjörn

1024 1024 admin
  • 0

Hej, Hoppas att det varit en bra dag. Vi är kvar hos mamma och pappa. Imorgon ska vi åka tillbaka till Göteborg. Jag ska jobba på torsdag och fredag. Har egentligen gjort det här med de sista två dagarna, men bara med yogan och skrivandet. På torsdag och fredag måste jag fokusera på skolarbetet också. Eventuellt ska jag vara med på en konferens på torsdag. På fredag har jag en privatlektion, så jag måste städa lite grann i studion på torsdag. Jag ska spela in en ny video på torsdag också, så det blir fullt upp i slutet av veckan.

Igår kväll precis innan jag somnade skrev jag på boken och det har jag gjort idag med, som jag berättade igår har jag bestämt mig för att skriva även om det blir dåligt och jag inte har någon inspiration. Det är bara det första utkastet, så det gör inget om det blir dåligt. Huvudsaken är att jag under våren har en text som hänger ihop och berättar det jag vill.

På förmiddagen idag samlade jag positioner för min Youtube-sekvens och även för min första sekvens i studion vecka 3. Jag lär mig jättemycket av att titta hur duktiga yogalärare undervisar och vilka positioner och övningar de fokuserar på. Jag har som mål att hela tiden fylla på mitt bibliotek med asanas. Det gör att yogan fortsätter att vara intressant – både för mina elever och mig själv. Sedan har jag själv inte särskilt höga krav på min egen yoga. Jag kör ofta samma sekvens med ett antal ganska grundläggande positioner som passar min kropp men ändå utmanar mig.

Jag har också läst litteratur för yogan och skrivandet. Jag har fortsatt läsa “Total Meditation”, “The Oxygene Advantage” och “Your Body, Your Yoga”. Alla tre böckerna är intressanta och jag önskar att jag kunde läsa mer, men jag hinner inte. Istället får jag helt enkelt portionera ut lite läsande varje dag och acceptera att det tar lång tid för mig att avsluta böckerna.

Nu på eftermiddagen/kvällen har jag varit med familjen och ska fortsätta vara med dem senare också. Vi ska nog spela Kahoot igen och så blir det kanske en film. Jag är glad för de här veckorna vi har haft tillsammans.

Ha en fin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.