Jobbar

768 1024 admin
  • 0

Hej, jag är inte hemma idag. Efter en förfrågan från den skola jag jobbar på har jag nu tagit mig an två nya grupper i tyska. Det betyder att jag kommer att åka hemifrån varje onsdag och varannan onsdag kommer jag att vara borta hela dagen. Den här veckan är en sådan vecka. På ett sätt är det ganska skönt att få en dag hemifrån. Jag är ju väldigt ofta hemma och det är praktiskt, men ibland behöver man byta miljö. Det är viktigt både för kreativiten och produktiviteten.

Nu är jag på ett café, men jag ska snart gå tillbaka till skolan och göra de sista förberedelserna för min lektion som börjar klockan halv tre.

Onsdagarna och torsdagarna kommer att bli intensiva, men jag fixar det. För det mesta handlar det om att skapa en bra planering och det tycker jag att jag har gjort. För tillfället har jag pausat arbetet med nästa motivationsbok. Det kändes som det enda rätta att göra, eftersom jag vill bli färdig med det första utkastet för den tredje romanen. Just nu håller jag på att fundera igenom berättelsen. Så har jag inte jobbat förut, men tror att det kan vara bättre än att bara låta allt utvecklas organiskt. Vissa saker kommer att ändras under tiden jag skriver, men jag vill ha någon form av struktur innan jag börjar skriva på allvar.

Nu ska jag fortsätta att jobba med yogan. Jag håller på att planera nästa veckas sekvens, som kommer att fokusera på bakåtböjningar. Ska bli kul att komma tillbaka till dem, eftersom vi inte har uppmärksammat dem på ett tag.

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.