Julfest

485 1024 admin
  • 0

Hej!

Jag hann tyvärr inte skriva igår och nu är det redan väldigt sent, halv elva och jag ska snart gå och lägga mig.

Det var en bra, men intensiv dag igår. Jag hade min yogalektion på morgonen och lektionen på skolan efter det. Efter det cyklade jag snabbt hem och åt frukost och åkte till affären och handlade. Jag åt lunch hemma och sedan cyklade jag iväg till min yogalektion för gymnasieeleverna. Det var jättejobbigt att cykla till Masthuggstorget (där jag hade min lektion). På många ställen var det inte plogat alls och jag fick leda cykeln genom modd och snö. Jag kom fram till lokalen både svettig och trött, men lektionen blev trevlig och det var roligt att träffa eleverna.

På eftermiddagen hade jag tänkt att springa ute, men var så trött på snön att jag ställde mig på löpbandet. Det gick ganska bra, för jag bestämde mig för att ta det lugnt och springa sakta. Även om jag helt klart föredrar att springa utomhus är det bra att ha ett löpband att använda när vädret är dåligt.

I morse sprang jag ute igen, men det var fortfarande mycket modd och snö på en hel del ställen. Jag hoppas verkligen att det är bättre imorgon. Det är helt hopplöst att springa i modd. Man halkar och gilder och det känns som om man inte kommer någonstans.

Under dagen var jag här hemma och städade. Det kändes helt okej. Ibland är det mysigt att fixa här hemma, speciellt nu under adventstiden när det är så mysigt med ljus och lite pynt.

Nu på kvällen har vi varit på schweiziska klubbens julfest. Det är en trevlig och mysig tradition. Vi har många fina minnen därifrån, speciellt när barnen var yngre.

Klockan är mycket och jag ska alldeles strax gå och lägga mig. Imorgon ska jag sätta ihop nästa veckas sekvenser och förbereda elevernas prov som de ska ha på måndag, så jag har mycket att göra. Men vi ska också baka pepparkakor tillsammans och det blir mysigt💕.

God natt!

Kram

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.