Julstämning

768 1024 admin
  • 0

Hej, det är eftermiddag igen och ute regnar det och är grått, en riktigt typisk novemberdag, men jag känner mig faktiskt ganska pigg. I morse bestämde jag mig för att lyssna på lite julmusik och dricka en kopp té när jag jobbade med skrivandet och det kändes jättemysigt. Jag tänker försöka hålla humöret uppe så gott det går. Det hjälper inte att deppa ihop i de här tiderna. Trots att det är jättetråkigt med hela situationen, så finns det ändå ljuspunkter och en är att lyssna på mysig julmusik. Jag valde en kanal på Youtube och du kan lyssna på den här. Brukar inte börja att lyssna på julmusik så här tidigt, men i år behövs det helt enkelt. Igår lyssnade jag på en av de författare/talare som jag följer på Youtube och hon berättade att hon redan satt upp sin gran. Det var i USA och granen var av plast, vilket inte riktigt är min smak, men jag förstår henne. Det behövs extra mycket jul i år.

Snart ska jag avsluta mitt arbete och förbereda mig för kvällens klasser. Jag måste fundera hur jag ska göra inför resterande termin. Jag behöver inte oroa mig för gruppstorlekarna för vi är väldigt få, men jag vill ju att de som väljer att inte komma kan yoga också. Den bästa lösningen är nog att jag spelar in hela sekvenserna och lägger ut på Youtube, men jag ska fundera om det finns något annat jag kan göra också. Jag vill ju så gärna att mina elever får tillgång till yogan. Om några dagar ska jag skicka ut ett nytt informationsmejl.

I morse började jag förresten att skriva på min tredje roman. Jag har redan skrivit lite grann på den, men jag bestämde mig för att börja om för jag var inte nöjd med de inledande sidorna. Början av en bok är ju jätteviktig för att fånga läsaren. Antagligen kommer jag att skriva om det första kapitlet många gånger, men nu känns det åtminstone som om jag fått bollen i rullning lite.

Okej, dags att göra mitt mellanmål och att göra i ordning mig.

Ha det fint!

Kramar

Johanna

Nu är jag igång med manus 3 😊

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.