Kall och vacker torsdag

1024 691 admin
  • 0

Hej!

Klockan är halv fyra och jag har bara drygt en halvtimme kvar här vid datorn innan jag ska börja förbereda mig för kvällens klasser. Konstigt nog tycker jag att tiden har gått ganska långsamt idag. Jag har hunnit det mesta jag satte upp på min “att-göra-lista” igår och det känns väldigt skönt. Att det är fredag imorgon känns också bra.

I morse var det konstigt nog inte så jobbigt att springa. Jag var imponerad över hur mycket av snön som föll igår som de hade skottat bort. Visst fick Buster och jag kliva över en del snödrivor, men det var ingen större fara och faktiskt ganska skönt att springa i kylan. Imorgon kommer jag inte att göra min löprunda förrän på eftermiddagen och det är nog bra för enligt SMHI ska det bli jättekallt på morgonen. Jag får påminna mig själv att ta de tjocka vantarna när jag cyklar till skolan.

På förmiddagen spelade jag in en ny yogavideo och den här gången blev det en yinyogaklass. Det är första gången jag spelar in det och jag hoppas att mina “tittare” kommer att gilla den. Som jag skrivit om här förut ska jag ha två privatelever i yinyoga nu i december och det gjorde att jag kom på att jag kunde spela in en yin-sekvens. Om den är uppskattad spelar jag gärna in fler. Yinyoga är en långsammare yogaform, där man håller positionerna i mellan 3-5 minuter. Det kan vara utmanande, men också härligt.

Efter lunch har jag jobbat med skrivandet, forsatt att läsa i “En snöstorm i juletid” som jag tycker är välskriven och trevlig. Jag har också skrivit vidare på mitt eget manus.

Hemsidan är också uppdaterad nu och man kan anmäla sig för vårterminen här. Jag ska skicka ut information om anmälan till mina elever och i mitt nyhetsbrev imorgon eller under helgen.

Nu måste jag sluta här, men önskar dig en fin eftermiddag och kväll 💕!

Kram

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.