Konfirmation

768 1024 admin
  • 0

Hej! Hur har din helg varit? För mig var det så mycket att göra att jag inte orkade/hann skriva här på bloggen. I fredags var jag bjuden till en kompis på en tjejträff. Det var trevligt att komma ut lite. Det händer tyvärr för sällan. Jag känner att jag vill vara så mycket som möjligt med familjen när jag är ledig, men vet samtidigt att det är nyttigt att göra vissa saker själv. Att ha vänner som betyder något för en är ju också jätteviktigt!

I lördags förberedde vi för konfirmationen och tiden gick i ett. På kvällen var jag ganska trött och hade ingen ork för kreativt arbete.

Igår var då konfirmationen. Vi fick inte vara med, men kunde följa ceremonin via länk. Den var verkligen vacker och jag blev till och med lite tårögd när ungdomarna sjöng. Jag har en tendens att bli rörd vid högtidliga tillfällen :-).

Idag har jag ägnat dagen åt att planera resten av oktober, städa yogastudion och att strukturera upp mitt arbete för skolan. Snart ska jag undervisa kvällens klasser, men innan dess ska jag vila en stund och äta mellanmål.

Imorgon ska jag undervisa yoga för några medarbetare vid Göteborgs Hamn. Det ska bli spännande. Jag har två tillfällen inbokade hos dem och det ser jag fram emot.

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Namaste Johanna

Idag har jag valt en meditation från den här boken

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.