Krk

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Hoppas att det är bra! Just nu är klockan nästan åtta och vi är tillbaka från vår utflykt idag. Jag är tyvärr lite trött eftersom jag går upp så tidigt på morgonen (runt klockan halv sex) och samtidigt inte går och lägger mit förrän ganska sent (och sover lite oroligare än hemma), men det är ingen fara. Jag har ju inga plikter här om man jämför med hur det är när jag jobbar, så jag behöver inte direkt koncentera mig :-).

I morse hade vi tänkt att åka till Krk stad och bada där, men tyvärr hittade vi ingen bra strand, så vi bestämde oss för att åka tillbaka till Punat där vi var igår. Det var väldigt lugnt på stranden och ljuvligt att ligga i skuggan och läsa (och bada i det friska vattnet). Jag har läst hälften av “Knappt en droppe blod” och tycker att den är helt okej. Den var i alla fall lite lättare att komma in i jämfört med den första delen som jag läste innan. Jag har som mål att hinna igenom “Knappt en droppe blod” imorgon. Det är härligt att ha tid att läsa och läsningen inspirerar mig också. Just nu går det ju så där med mitt skrivande. Jag väntar fortfarande på besked från flera förlag, men har känslan att de aldrig kommer att skriva tillbaka. Jag måste därför börja fundera hur jag ska göra med manuset. För mig betyder det ju mycket. Jag har jobbat hårt med det och vill inte slänga det i papperskorgen, speciellt eftersom jag känner att det är det bästa jag hittills har skrivit och att en hel del i berättelsen verkligen står mig nära. Jag ska fundera på hur jag ska gå vidare med det här på semestern.

På eftermiddagen åkte vi i alla fall in till Krk stad och det var väldigt mysigt där och inte många turister alls, vilket var skönt. Vi promenerade runt en stund, barnen köpte några souvenirer och därefter åkte vi vidare till ett litet shoppingcentrum och handlade mat bland annat. Vid mataffären hittade vi en rolig affär med en massa pysselsaker och annat smått och gott. Jag handlade några småsaker och barnen också. Hittills tycker jag att priserna här i Kroatien tyvärr är högre än jag förväntade mig. Maten är billigare i Italien faktiskt, men det är bara att gilla läget:-).

Nu ska jag snart gå och göra i ordning mig för kvällen. Vi ska titta på något på tv tillsammans om en stund och sedan ska jag gå och lägga mig och läsa.

Ha en fin kväll!

Kramar

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.