Kvällsrutin

1024 1024 admin
  • 0

Hej, klockan är snart halv sju och jag har haft en annorlunda onsdag. I morse efter min löprunda, en dusch och min frukost körde jag till skolan för att undervisa, men då visade det sig att jag inte fått informationen att det kommer att vara distansundervisning resten av året… Det låter kanske skönt att undervisa hemifrån, men för min del så skulle jag mycket hellre träffa eleverna i klassrummet. Jag tycker det är lättare, men nu får jag bara acceptera situationen som den är. Inget att göra åt helt enkelt…

När jag kom hem blev jag lite paralyserad först (eftersom min planering för dagen blev omkullkastad), men sedan tog jag mig samman och fick ganska mycket gjort. Jag har planerat en hel del för min distansundervisning och skrivit 1000 ord på romanen. Den här veckan har jag skrivit hela sexton sidor. Det är inte mycket, men jag är jätteglad att jag är på väg, för när man väl börjar skriva så är den kreativa processen igång och det är svårt att släppa texten (vilket är bra, för då blir den förhoppningsvis färdigskriven (-:).

Nu innan middagen var jag nere och städade i yogasalen, tvättade alla mattor och klossar och dammsög. Vi får se hur många som kommer imorgon, men oavsett hur det blir, vill jag förstås att det är så rent som möjligt.

Ikväll ska jag försöka göra en ordentlig kvällsrutin. Jag sover nämligen inte så bra på nätterna och det börjar bli jobbigt. Jag tror delvis att det beror på att jag oroar mig en del över situationen just nu (som jag skrev om igår). Vad är det då som jag skulle vilja ha i min kvällsrutin? Jo, jag skulle vilja dricka ett “godnatt-té”, göra några yogapositioner (främst framåtfällningar), göra en kort avslappning/meditation, skriva några rader dagbok och sedan läsa en liten stund. Jag tror jag ska försöka få ihop det ikväll. Det är inte så lätt att hinna med allt när man har familj också, men jag tror det går. Hoppas att det kan ge en natts bättre sömn.

Ha en fin kväll!

Kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.