Låneböcker

768 1024 admin
  • 0

Hej! Hur är det? Idag är det en ganska grå dag i Göteborg. Det är verkligen växlande väder för tillfället.

Ja, så är det första juni och första dagen på sommaren. Maj var en mysig månad, även om vädret inte var så bra som förra året. Det som är positivt med kylan är att blommorna håller sig längre och inte blommar ut så fort. Jag älskar att det fortfarande är så vackert i alla trädgårdar med syrén och rhododendron.

Idag har jag mest grejat här hemma, men på eftermiddagen var barnen och jag en sväng på biblioteket. Jag skulle egentligen bara lämna tillbaka några böcker och hämta ett par beställningar, men kunde inte hålla mig och lånade några böcker till. Jag är inne i en riktig läsperiod just nu. Det finns många duktiga och spännande svenska författare. Genom att studera hur de beskriver miljöer och människor samt hur de strukturerar sina böcker lär jag mig jättemycket som jag hoppas ha nytta av i mitt eget skrivande.

Jag läste jag ut “Bettys val” idag. Marie-Louise Marcs berättelser är väldigt trevliga. Man vill verkligen läsa vidare och få reda på hur det går för de olika karaktärerna. Ämnena som tas upp i hennes böcker är lätta att relatera till och jag tycker att hon skapar en mysig stämning. Nu väntar “Bettys resa” som jag skall börja läsa ikväll.

Jag har varit lite dålig att jobba med yogan idag. Schemat och anmälningen skall vara uppe tills imorgon, så jag får sitta lite med det senare.

Ha en fin fortsättning på lördagen!

Namaste,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.