Lång Arbetsdag

1024 1024 admin
  • 0

Hej, det är onsdag kväll och det känns skönt att det är ledigt imorgon. Idag har jag varit helt och fullt engagerad i skolarbetet, men nu är det slut för idag och dags att ta det lite lugnt.

I morse sprang jag som vanligt och gjorde också min yoga. Den senaste veckan har jag gjort olika yogasekvenser varje morgon. Det har att göra med att jag har lite problem med baksidan av höger lår och tror det kan vara bra för mig att variera mina positioner mer. Jag vet att jag med säkerhet kommer att komma tillbaka till min älskade sekvens, men behöver en lite paus från den för tillfället.

Eftersom jag hade lektion på morgonen hann jag inte göra min andning och meditation, så jag tänkte göra den nu. Efteråt ska vi i familjen titta på Maria Wern och ha lite tid tillsammans.

På sistone har jag varit mer stressad än jag varit på väldigt länge. Jobbet i skolan har tagit mycket tid och jag har engagerat och oroat mig en hel del över mina elevers resultat. Egentligen är det ingen överraskning att det är så här, för jag vet ju att tiden innan skolavslutningen alltid är jätteintensiv och i år med hela corona-situationen tror jag att många lärare känner att det är extra svårt att bedöma elevernas kunskaper. Vi får verkligen hoppas på att det blir bättre efter sommaren.

Nu ska jag sätta mig och göra min andingsövning och min meditation. Behöver det verkligen efter den här intensiva arbetsdagen.

Ha en fin kväll!

Kramar

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.