Lång torsdag

150 150 admin
  • 0

Hur mår du? För mig känns det lite konstigt när barnyogan slutat. Jag brukar ju börja undervisa klockan 16 på torsdagar, men idag börjar jag inte förrän klockan 18. Jag har jobbat hela dagen och nu börjar jag bli trött, men det gäller att hålla energin uppe. När jag väl är i yogasalen, så är det inga problem att vara pigg, men när jag skall försöka att jobba med skrivandet, så märker jag att jag inte kan koncentrera mig så bra. Ja, ja… Det är ju bara den här veckan det är så här. Nästa vecka (i alla fall efter tisdag), så måste jag komma in i andra rutiner. Då vill jag jobba mer “normala” tider, även om jag (om jag skall vara ärlig) nästan alltid tänker på yogan och skrivandet oavsett om jag “jobbar” eller inte.

I morse var löpningen väldigt härlig. Solen hade gått upp och det var helt lugnt och stilla ute. Jag njuter verkligen (nästan alltid) av min morgonrunda och nu känns det förstås ännu bättre eftersom min träningsvärk från Göteborgsvarvet har lagt sig.

Herryogan var som alltid väldigt trevlig och det var så roligt att se att alla killarna stod på huvudet. Det betyder förstås inte att man måste stå på huvudet för att vara en yogi, utan det jag menar är att det var kul att se att alla vågade och ville.

Under nästan hela dagen har jag jobbat med skrivandet. Det är nog därför jag är ganska trött nu. Det är fortfarande väldigt kul och det intressanta är att jag nu upptäcker saker i romanen jag läser, som jag har lärt mig i teoriboken. Spännande!

Nu skall jag vila en stund innan jag går ned till yogastudion.

Ha en fin torsdagskväll!

Namaste,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.