Långsamt tillbaka i rutinerna

1024 1024 admin
  • 0

Hej,

Det är fredag eftermiddag och jag börjar långsamt komma in i mina rutiner efter min födelsedag och allt ståhej kring den. Igår jobbade jag på skolan och fortsatte sedan att förbereda mina lektioner här hemma. Jag hann tyvärr inte så mycket mer än det, men gjorde i alla fall lite med yogan på eftermiddagen. Under kvällen hade jag tre yogapass. Det var avslutning på barnyogan och det var trevligt och efter det körde jag en klass för nivå 1 och en för nivå 2. I nästa vecka avslutar jag alla kurser förutom de två måndagsgrupperna. De har en gång kvar i vecka femtio, eftersom jag inte hade någon yoga på min födelsedag.

Idag var jag i skolan hela förmiddagen. När jag kom hem åt jag lunch och hade tänkt att gå ned till yogan klockan halv ett och spela in samt städa, men jag var trött och ofokuserad och kom inte ned förrän strax efter ett. Det tog nästan två timmar med inspelningen och städningen, men det var det värt. Det är skönt att göra de två momenten på fredagar. Jag gillar verkligen att spela in, men förberedelserna runt omkring och spänningen att något ska gå fel är jobbiga.

Nu har jag jobbat lite med skolan och med yogan och om en stund ska jag börja städa huset och göra fint inför helgen. Imorgon kommer mamma och pappa hit på middag och på söndag ska jag gå på en konstutställning, vilket ska bli trevligt. Jag har förberett provet som eleverna ska ha på måndag och det är skönt, men jag måste förbereda yogasekvensen för tisdagen under helgen. Den här gången borde det dock gå ganska snabbt för sista veckan brukar jag alltid ta med lite av varje som vi gjort under terminen. Jag behöver alltså inte förbereda något nytt och det sparar mig mycket tid.

Annars har det inte hänt så mycket, så jag slutar här. Hoppas ni får en fin fredagskväll!

Kramar

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.