Läsning på stranden

768 1024 admin
  • 0

Hejsan! Idag skriver jag lite tidigare. Klockan är kvart över fem och vi kom hem ifrån stranden för en timme sedan drygt. Jag gjorde min yoga här hemma på eftermiddagen idag (precis som igår). Det är jättevarmt (både inne och ute), men yogan gick bra ändå. Det kändes som om jag fick med både andningen och medvetenheten (vilket verkligen inte är fallet varje gång 😊).

I morse när jag sprang var jag trött i benen efter vandringen igår och efteråt kändes det nästan som efter ett Göteborgsvarv. Sedan var det verkligen skönt med ett morgondopp i havet och vila på stranden efter frukosten.

På stranden i dag har jag läst ut “Gröna fingrar sökes” av Annika Estassy. Jag tyckte verkligen om boken. Berättelsen var både allvarlig och mysig och jag gillade karaktärerna. Speciellt Agnes, den äldre damen, var någon som jag fastnade för. Tankarna kring hur tärande bitterhet är för människor fick mig att tänka till. Författaren skriver om hur lätt det är att fastna i besvikelser och ilska som växer och till slut förändrar ens personlighet till det sämre. Något som kan hända vem som helst. Summa summarum en läsvärd och lättsam, men ändå tänkvärd bok!

Nu i kväll ska jag fortsätta arbetet med min egen text. Jag har lagt till och ändrat och kanske skrivit mig in i en återvändsgränd, men förhoppningsvis hittar jag ut igen :-). Vi får se hur det går!

Ha en fin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.