Läsning vid poolen

1024 485 admin
  • 0

Hej!

Det är torsdag eftermiddag och vi har precis kommit in efter att ha varit ute hela dagen. Eftersom det var en ganska ansträngande dag i bilen igår, så bestämde vi oss för att vara vid lägenheten idag. Vi har en ganska stor pool till vårt förfogande och var ensamma vid den hela dagen -lyxigt. Egentligen gillar jag mer att bada i havet, men eftersom vi hade poolen här vid lägenheten kändes det skönt att bara hänga här i dag. Om en liten stund ska vi åka in till Zadar och promenera lite grann, men det är fortfarande väldigt varmt och man orkar inte gå långt, så vi väntar tills det åtminstone svalnar av ett par grader.

I morse gav jag mig av på min morgonlöprunda. Det är alltid lite speciellt när man inte varit på en plats förut och naturligtvis sprang jag fel några gånger :-). Men till slut hittade jag en väldigt fin springväg genom en mysig skog och utmed havet. Det var skönt att slippa trafiken som jag hela tiden fick ta hänsyn till på min springrunda på Krk.

Jag gjorde min yoga vid poolen och det var också väldigt skönt. Det är härligt på morgonen för temperaturen är mer behaglig då och det är inte så ansträngande att röra sig. Att springa eller yoga mitt på dagen utomhus hade inte varit min grej.

Idag hade jag lite tid att läsa igen. Jag började en ny bok som heter “Sista natten i Paris” och handlar om andra världskriget. Den här romanen är mer i min stil jämfört med böckerna av Carin Hjulström som jag läste i förra veckan. Jag har redan läst över 100 sidor och tror nog att jag kan läsa ut boken imorgon. Den handlar om ett kärlekspar som befinner sig i Paris vid krigets slutskede. Samtidigt hoppar den fram i tiden när de är i USA, dit de verkar ha emigrerat. Boken är spännande och ganska oförutsägbar, så jag ser fram emot att fortsätta läsa den.

Nu ska jag snart göra i ordning mig för vår utflykt till Zadar.

Ha en fin kväll!

Kramar

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.