Lite kämpigt

768 1024 admin
  • 0

Hej, nu är det ny vecka igen och tyvärr är jag lite nedstämd. Just nu är det mycket som händer i mitt liv. En person i min närhet mår inte riktigt bra och jag kan inte hjälpa som jag skulle vilja. Dessutom är jag tyngd av Corona-situationen och hur den påverkar yogan och därutöver är jag ansträngd på några andra områden också. Det är helt enkelt lite mycket för tillfället… Jag hade önskat att jag bara kunde trycka på paus och vila. Det hade varit skönt att få lite extra tid att komma i balans, men just nu finns den inte.

Det kommer sådana här perioder i livet från och till. Det är helt naturligt, men det kan ändå vara svårt att hantera känslan av att man är överväldigad. Jag tror det mest frustrerande för mig är att acceptera det jag inte kan kontrollera. Det är en sak när det gäller saker jag kan påverka genom mitt eget beteende och en annan sak när andra människor är inblandade. För min egen del handlar det om att lära sig att acceptera det man inte kan förändra och fokusera på det man kan göra något åt. Ofta handlar det ju om att ändra sin attityd och vila i något fast det inte är precis som man vill att det ska vara. För mig som, tyvärr, är något av en perfektionist i vissa fall kan det vara svårt. Jag har en tendens att fastna i saker och det är negativt.

Idag fick jag ta ett beslut som jag inte är så nöjd med, men som var det bästa i den situation jag befinner mig i. I sådana lägen när det inte blir helt perfekt kan jag sjunka ner i ett ältande, vilket gör mig på dåligt humör och vilket också förstör för mig själv. Att skriva om det gör dock situationen lite bättre. Min dagbok är ett av mina bästa verktyg för att hantera svårigheter.

Snart ska jag förbereda mig för kvällens yoga, men först ska jag samla positioner för nästa veckas sekvens. Jag har inte bestämt fokus ännu, men ska göra det snart. Det blir det sista programmet jag gör innan jag kör min “blandsekvens” som jag alltid har den sista veckan innan juluppehållet. Jag har svårt att förstå att det redan är så sent i november.

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Behövs en dag som denna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.