Lite oinspirerad

757 1024 admin
  • 0

Hej!

Jag skrev inte igår. Tyvärr har jag inte känt mig så kreativ och skrivsugen den sista tiden. Jag jobbar visserligen med mitt romanmanus, men just nu läser jag bara igenom det och redigerar, så det kräver inte så mycket kreativitet. Ja, ja det blir nog snart bättre.

I morse försov jag mig lite grann och fick stuva om i mitt schema. Jag gick ut och sprang innan yogan och hade tyvärr ganska ont i benet. Som tur var blev det bättre när jag sprungit en stund. Jag måste vara mer uppmärksam på om det är något i mitt rörelsemönster som påverkar att jag fått ont. Generellt sätt är jag ganska bra på det eftersom jag håller på med yoga, men det är svårt att märka hur man rör sig när man springer. Kanske skulle jag be någon filma mig :-)?

Efter löpningen gjorde jag en yogasekvens från Omstars med Kino. Eftersom jag var försenad blev det bara ett kort pass idag.

På förmiddagen jobbade jag med min planering och med skrivandet. Jag har läst nästan 400 sidor i “Ryska dockor” nu och tycker att det är spännande hur jag börjar analysera texten på ett annat sätt nu när jag samtidigt läser teori om hur man skriver. Jag slår helt enkelt två flugor i en smäll – läser för nöjes skull och inspireras hur jag kan skriva bättre.

Efter lunch och på lunchen jobbade jag med redigeringen av texten. Jag har gått igenom hundra sidor nu och har två tredje delar kvar. När jag är färdig måste jag skriva slutet, så att manuset blir färdigt någon gång. Jag fick några idéer när jag var ute och sprang i morse och dem ska jag spinna vidare på.

Under eftermiddagen förberedde jag min lektion som jag ska ha på fredag med mina elever i skolan. Äntligen kommer jag in på mina konton och har kunnat skappa en sida i “Classroom”. Det känns väldigt bra.

Nu ska jag snart göra en smoothie och förbereda mig för kvällens klass.

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Kramar

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.