Lite omotiverad

1024 1024 admin
  • 0

Hej! Hur har din dag varit? Jag är för tillfället lite omotiverad. I går fick jag nej från ett förlag igen och det känns som om jag inte kommer vidare med mitt skrivande. Det är som om jag fastnat i ett hål och inte kommer upp och det gör mig ledsen och omotiverad. Jag vet att det är naturligt att känna så här, men jag vill ändå dela med mig eftersom jag vill vara uppriktig och inte måla upp en bild av att det alltid känns lätt för mig. Samtidigt kommer alltid det dåliga samvetet när jag skriver att jag tycker att det är jobbigt, för jag vet att jag har ett val. Jag har lyxen att ha en lång utbildning till lärare, som gör att jag kan få jobb i skolan om jag väljer att ge upp mitt skrivande… Saken är bara att jag så GÄRNA vill att det ska funka. Jag har så många idéer och jag kan bara inte ge upp ännu, så jag biter ihop och fortsätter. På något sätt måste det gå. Om man försöker med olika strategier, lär sig nytt hela tiden, är öppen för kritik och förbättring, så finns det en väg.

Okej, nog om detta något tråkiga ämne :-)… Yogaundervisningen var som vanligt rolig igår. Vi gjorde den nya sekvensen för höfterna och det var kul, men idag kommer jag ändra om lite i programmet och ta bort en position, som jag inte tyckte blev så bra. Idag ska vi också fortsätta att öva på att stå på händerna i nivå 2. Jag har lagt till några övningar som vi ska göra tillsammans. Barnen ska få testa på samma (om de vill).

Nu måste jag göra mitt mellanmål och sedan förbereda mig för undervisningen. Idag börjar jag redan 16.50, så lite tidigare än igår.

Ha en bra eftermiddag och kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.