Lite rörigt

1024 1024 admin
  • 0

Hej! Jag var tvungen att ta en paus från bloggen några dagar. I fredags kom den nya pandemilagen, som säger att verksamheter som min bara får ha 1 person/10 kvm. Det innebär att jag inte kan starta mina yogakurser, eftersom min lokal är relativt liten och jag kan inte ha två personer per grupp, eftersom det inte är ekonomiskt hållbart…

Efter lite funderingar fram och tillbaka bestämde jag att skjuta upp kursstarten. Det känns förstås konstigt och oroligt. Ingen vet ju när det blir mer som vanligt igen. Samtidigt finns det inget annat jag kan göra, så nu måste jag fokusera all min energi på olika lösningar. Jag är naturligtvis väldigt orolig för mitt inkomstbortfall och de skatter jag ska betala nu i vinter, men jag kommer att lösa det och min verksamhet kommer att överleva den här krisen.

I och med att mina kurser inte börjar som planerat har jag lite mer tid och det viktiga nu är att verkligen ta vara på den tiden och göra aktiviteter som för mig närmare de mål jag satt upp för mig själv för 2021. Jag kommer t.ex. skriva så mycket som möjligt, så att jag blir färdig med det tredje romanmanuset. Dessutom kommer jag att fortsätta att lära mig mer om anatomi och lägga till positioner/asanas och övningar i mitt bibliotek, så att jag kan göra ännu kreativare sekvenser. Jag kommer också att fortsätta med mina videor på youtube. Tyvärr räckte inte min energi i förra veckan att göra en inspelning. På något sätt blev jag paralyserad när jag förstod att jag inte kunde starta som jag hade planerat. Nu har jag dock mer energi och hoppas vara mer fokuserad i fortsättningen.

Snart ska vi äta middag och jag ska ta en liten paus från jobbet. Imorgon ska jag planera sekvensen som jag ska spela in och även ha privatyoga.

Ha en fin eftermiddag!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.