Lite seg måndag

1024 768 admin
  • 0

Hej! Ja, så är det måndag igen. Jag skulle ha skrivit igår, men något hände när jag uppdatarade min hemsida, så jag kunde inte komma in på den igår kväll. Som tur är så är problemet löst nu och jag kan pusta ut. Varje gång det händer något med hemsidan blir jag alltid nervös. Jag är ju ingen IT-tekniker, men som tur är har jag ett bra webbhotell, som nästan alltid kan hjälpa mig.

Helgen gick verkligen fort. Jag skulle ha skrivit i fredags också, men tiden räckte helt enkelt inte til. Jag var och klippte mig på eftermiddagen och det var skönt, men jag missade en del arbetstid, vilket inte var så bra. Jag tog igen det med att jobba en stund på kvällen. Som jag lovat la jag upp den nya sekvensen på Youtube. Du kan titta på den här.

I lördags efter träningen städade vi hela dagen och gjorde advenstfint här hemma. Det är mysigt att stjärnorna är uppe. Jag tycker verkligen om adventstiden även om den ibland kan kännas lite stressig. Efter en hel del år med familj har jag dock börjat vänja mig och försöker att planera, så att jag inte måste göra allt i sista minuten. Det här året blir det ju inte heller några julfester och julavslutningar och det gör att jag har mer tid, men jag tycker det är tråkigt och hoppas verkligen att det är lite mer normalt nästa år.

Igår uträttade jag en del ärenden och handlade tillsammans med barnen. På eftermiddagen beställde jag årets julkort och några julklappar till barnen på nätet. Isabella bakade en jättegod saffranskrans och vi fikade tillsammans på kvällen. Egentligen brukar jag städa yogastudion på söndagar, men jag hoppade över det igår. Jag kände mig helt enkelt inte motiverad och det var okej. Jag har gjort det idag istället.

Idag har jag varit lite seg och omotiverad, men har i alla fall gjort veckans sekvens (ett blandat program) och jobbat med skolan för att förbereda lektionerna på onsdag. Jag är inte riktigt färdig, så jag måste fortsätta imorgon.

Snart börjar veckans lektioner och jag känner mig lite vemodig. Hade önskat att alla kunde komma. Det hade kunnat vara så mysigt. Vissa år har jag bjudit på glögg, men i år får det bara bli clementiner. Glöggmys får det bli nästa år i stället :-)!

Ha en fin eftermiddag!

Kramar

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.