Lite snurrig och ny yogavideo

1024 576 admin
  • 0

Hej!

Ursäkta att jag inte skrev igår. De senaste veckorna har varit lite snurriga för mig. Det är så mycket som är osäkert inför hösten och en hel del som ska avslutas innan sommaren på skolan. Jag har ju dessutom målet att färdigställa det första utkastet för romanen och just nu känns det som om det är för mycket helt enkelt.

Igår var jag på en intervju för ett skoljobb nästa läsår och efter den skulle jag köra Isabella till en synundersöking. Efter intervjun var jag uppe i varv och hann inte slappna av innan jag körde iväg och jag tror det var därför jag lyckades repa stötfångaren på bilen vid Mölndals Galleria. Jag har aldrig gjort något sådant förut (förutom första gången jag övningskörde med min pappa :-)). Som tur var blev det bara en liten, liten skada, som jag tror vi kan åtgärda själva, men det var ändå lite förargligt. När jag kom hem ifrån Mölndal hade jag en privatyogalektion inbokad och det var trevligt.

Idag skulle jag ha haft privatyoga, men tyvärr kunde mina elever inte komma pga. en förkylning. Synd!

Annars har jag ägnat dagen åt att filma en ny yogavideo och att sedan redigera den och lägga upp den på Youtube. Du kan se den här.

Nu ikväll ska jag ha ett möte med klassföräldrarna i en av mina döttrars klass och ta det lugnt. Imorgon är en intensiv dag för mig med en hel del jobb på skolan, men under långhelgen ska jag försöka var ledig (även om jag har ganska mycket rättningsarbete :-)).

Ha en fin kväll!

Kramar

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.