Lite splittrad måndag

1024 768 admin
  • 0

Hej, hoppas att din vecka börjat bra. Jag hann inte skriva igår, men det blev en fin stund yoga i växthuset. Det är så mysigt på Gundla Gårdscafé (som jag skrev i lördags) och jag hade gärna försökt att återskapa en liknande stämning här hemma.

Igår eftermiddag var jag och veckohandlade och städade yogasalen. Efter det gjorde jag min veckoplanering och fixade middag. Jag var så trött på kvällen att jag nästan inte orkade någonting, men ett parti schack blev det med Isabella i alla fall :-).

Idag har tiden gått fort. Jag har jobbat med romanmanuset och först var jag frustrerad för något hade hänt med formateringen, men till slut löste det sig. På något sätt har det kommit in en massa avsnittsbrytningar i texten som strular till det.

Vid lunch var jag på biblioteket och lånade några böcker och åkte också förbi Redbergsgårdens blommor och köpte fina rosor till yogastudion.

Nu på eftermiddagen har jag planerat arbetet för skolan och fortsatt att redigera motivationsboken. Resterande tid innan min undervisning ska jag använda för yogan.

Jag var precis tvungen att ta en paus och meditera en stund och nu känner jag mig mer fokuserad. Ibland blir det lite för mycket med alla olika saker som jag vill göra varje dag…

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Fina deltagare igår

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.