Lite tråkig lördag

1024 1024 admin
  • 0

Hej! Det har tyvärr varit en ganska händelselös dag, men så får det vara ibland. Jag sov ganska dåligt natten till idag. Isabella var inte hemma förrän sent och då har jag alltid svårt att komma till ro och när hon väl var hemma kunde inte jag somna om. Ja, det är bara att acceptera livet som tonårsförälder….

I morse efter träningen städade Peter och jag och det tog ganska lång tid, så det känns som om vi bara städade och lagade mat idag, men det måste ju göras också 😊.

Lite har jag i alla fall hunnit göra för yogan också. Jag köpte en online-yogakurs för många år sedan med en väldigt duktig yogalärare, men av någon anledning såg jag inte alla avsnitt när jag köpte den, men idag börjae jag titta på den igen och den var superintressant. Jag ska fortsätta att titta på den imorgon och hoppas att jag kan ta med mig kunskapen till mina elever.

Ha en fin kväll!

Kram

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.