Lite tråkigt

768 1024 admin
  • 0

Hejsan, hoppas att du har det bra. Jag kom upp från yogan för en halvtimme sedan och har precis ätit middag med Peter och min yngsta dotter. Jag känner mig lite modfälld och ledsen efter dagens besked angående förbudet att inte träffas i större grupper än åtta. Nu får jag försöka bearbeta informationen och se hur jag ska göra för att det ska bli så bra som möjligt för mina elever. Det är i alla fall skönt att det bara är tre veckor kvar på terminen.

Dagen för övrigt har tyvärr varit ganska splittrad, men nu får jag ta nya tag. Det är skönt att jag inte har något inbokat under dagen, så att jag kan jobba ostört med skrivandet, undervisningen och yogan.

Nu ikväll kom mina nya yogakläder från H&M. Trevligt att det gick så snabbt! Jag ska nog ha på mig ett par av tightsen imorgon. Det gäller att göra vardagen så trevlig som möjligt :-). Jag köper inte så ofta kläder, så när jag gör det känns det alltid speciellt.

Snart ska jag göra i ordning mig för kvällen. Igår började jag läsa “Förundran” av Maria Borelius. Jag har läst hennes andra böcker och tycker om hennes stil. Den är ganska lättsamt, så det krävs inte så mycket energi och koncentration att läsa. Jag läser också “The Oxygen Advantage” av Patrick McKeown, men den är å andra sidan ganska trög och jag kommer inte riktigt igenom den. Jag har inte gett upp, får helt enkelt läsa några få sidor om dagen (och inte när jag är trött på kvällen).

Ha en fin kväll!

Kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.