Löpning runt Härlanda Tjärn

485 1024 admin
  • 0

Hej! Idag har varit en långsam dag. Jag trodde att jag skulle komma igång med jobbet, men har haft svårt att motivera mig. Så är det alltid i övergången mellan sommarledigheten och höstterminen, men imorgon ska jag strukturera upp jobbet lite bättre.

Imorse sprang Peter och jag med Buster runt Härlanda Tjärn. Vi passade på att bada också och det var jättehärligt. Vi var helt ensamma vid bryggan och det var skönt. Jag älskar verkligen morgondoppen. De är underbara.

Idag har jag tittat på nya löparskor och nog bestämt mig för ett par. Mina förra köpte jag i mars 2020, så det är dags att köpa nya. Jag tycker verkligen jättemycket om mina Nike zoom fly 3, men tyvärr verkar de ha slutat tillverkas, så nu måste jag leta efter en ny modell. Nu har jag hittat Nike Air Zoom Tempo Next på rea på nätet och tror att jag ska slå till.

Ha en fin kväll!

Kramar

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.