Lördag med inspelning

1024 576 admin
  • 0

Hej! Nu har redan nästan hela den här dagen gått och jag sitter och gäspar i soffan. Det har varit en produktiv dag. Äntligen hade jag nämligen lite tid för att jobba ikapp med yogan. Jag gjorde två sekvenser (en för den här veckan och en för nästa vecka, då vi är bortresta). Efter det gick jag ner i yogastudion och spelade in. Som jag säkert har skrivit här förut, så tycker jag det är väldigt kul att spela in mina videor. Det är lite som att undervisa på riktigt fast man gör det mot kameran.

När jag spelat in var jag på biblioteket och hämtade två böcker jag beställt. Nu har jag en massa att läsa och måste verkligen utnyttja tiden nästa vecka att göra det. Jag måste jobba med mina andra arbetsuppgifter också, men jag har ingen undervisning i alla fall Naturligtvis hade jag kunnat ta helt ledigt, men jag vill verkligen komma vidare med boken och jag älskar yogan, så det är, för det mesta, inte så ansträngande att jobba för mig. Jag vill dock ta tid att vara med familjen utan datorn och mobilen, så jag ska inte jobba hela tiden!

Nu ska vi snart titta på melodifestivalen. Förra veckan tycker jag det kändes lite sorgligt utan publik, men det är som det är och det mysiga är att sitta med familjen och titta tillsammans 💕!

Ha en fin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.