Lördag på Göksäter och lite slapp i soffan på Tjörn

1024 1024 admin
  • 0

Hej! Hur går det? Hoppas att du har haft en bra lördag! Jag har varit lite seg idag.

I morse sprang jag med Buster till Låkabadet. Jag hade inte tänkt att bada eftersom det var molnigt (och lite kyligt), men när jag väl sprungit fram till vattnet var jag faktiskt ganska varm, så jag ändrade mig och det var verkligen jätteskönt! Jag älskar att bada när jag har sprungit!

Efter löpningen gjorde jag min yoga. Jag fortsatte med övningarna för handstående. Idag var det fokus på axlarna (rörlighet mest – något som jag verkligen behöver öva upp). Det var en bra och nyttig sekvens som jag nog kommer att komma tillbaka till.

Strax innan lunch åkte jag med mamma och barnen till Göksäter. Det var väldigt många bilar på parkeringen, men inne i affären var det ingen fara. Jag köpte bara några småsaker. Försöker begränsa mina inköp av saker och tänka både en och två gånger innan jag inhandlar något.

På eftermiddagen har jag mest slappat här hos mamma och pappa. Jag har fortsatt att redigera roman 2, men idag hade jag ingen inspiration. Skrivandet flöt trögt och jag är inte nöjd med det jag skrev. Tror jag måste gå tillbaka i texten imorgon och ändra, men nu får den vila lite grann.

Nu skall jag planera inför imorgon och sedan läsa “Lust och fägring” av Carin Hjulström. Jag läser feelgood för fulla muggar nu. Tycker nog att denna bok inte är lika välskriven som Marie-Louise Marcs böcker, men berättelsen är fängslande och jag vill gärna läsa vidare.

Namaste,

Johanna

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.