Lördag på Tjörn

1024 1024 admin
  • 0

Hej! Det är lördag och vi är på Tjörn hos mamma och pappa. Vi kom hit igår kväll och tyvärr var jag för trött för att skriva på bloggen då. Idag är jag piggare och det har varit en mysig dag. Vi har bland annat firat min mamma som fyller år på tisdag.

I morse sprang jag utan Buster. Det är skönt att göra det ibland. Löpningen blir mindre “hackig” då och jag kan också springa lite fortare, vilket är viktigt så att jag inte tappar formen (-:.

På förmiddagen åkte jag med mamma och barnen till Stenungsund. Vi tittade i affärer och barnen köpte lite kläder som de behövde. Jag träffade också en trevlig gammal yogaelev, som jobbar i en av butikerna på torget.

På eftermiddagen uppdaterade jag hemsidan. Jag la bland annat upp några nya bilder och skrev om några av texterna.

Jag har också samlat fler positioner och övningar för nästa sekvens. Jag ska försöka få färdigt sekvenserna senast på måndag. På måndag kväll åker nämligen barnen och jag till Kiel! Vi bestämde oss spontant att göra något på höstlovet och det visade sig att det var ganska prisvärt att åka på kryssning. Det ska bli jättekul. Jag ser fram emot att komma bort några dagar och jag ska försöka att inte ta med mig något jobb.

Nu ska barnen och jag titta på “Bytt är bytt”. Ha en fin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.