Lördag på Tjörn

485 1024 admin
  • 0

Hej! Just nu sitter jag på Stenungsunds bibliotek. Det blev lite fel i planeringen och därför hamnade vi här.

Imorse vaknade jag tyvärr med huvudvärk, men jag sprang ändå. Eftersom vi är här ute hos mamma och pappa passade jag också på att bada. Det var uppfriskande.

Efter yogan och frukosten åkte barnen och jag till Göksäter. Peter åkte med mina föräldrar, min bror och några vänner till Dyrön. Vi fick dela upp oss eftersom jag redan tidigare lovat barnen att vi skulle göra en utflykt till Göksäter. Hur som helst, när vi kom tillbaka till mamma och pappas hus hade vi inte nyckeln och fick därför hitta på något så länge de andra var kvar på Dyrön, så det blev en tur hit till biblioteket.

Alldeles strax ska vi åka tillbaka till Tjörn. Jag kommer behöva jobba en stund med boken i kväll eftersom jag inte fått gjort något nu i eftermiddag som jag planerade. Vill i alla fall inte bryta mitt löfte att jobba med manuset varje dag.

Ha en fin eftermiddag!

Kram Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.