Lördagsstädning

768 1024 admin
  • 0

Hejsan! Det är lördag och jag är precis färdig med städningen av yogastudion. Vanligtvis gör jag det på söndagar, men imorgon har jag mycket planerat, så jag gjorde det idag. Innan dess hjälptes vi åt här hemma att städa huset. Jag känner att jag behöver vila lite grann också. Det är så lätt att helgerna blir ett tvätt-, städ- och organisationsrace och inte en stund för återhämtning… Jag behöver lära mig att ta pauser. Som jag skrivit här på bloggen har den senaste tiden varit lite ansträngande. Jag har väl spänt mig för mitt nya jobb, men också för yogan och skrivandet. Nu är i alla fall texten inlämnad, jag har kommit in lite grann i jobbet på skolan och yogan är igång på det sättet jag vill, så jag får vara nöjd.

Det förstås mycket annat i livet, som också tar energi – ansvaret man har som förälder och oron man ibland känner för sina barn av olika anledningar. Det är inte lätt att vara människa alltid, men det finns ju också så mycket att vara tacksam över och det får man absolut inte glömma.

Nu ska jag snart ta en dusch och tvätta håret och sedan ska jag ägna eftermiddagen åt att jobba lite till med skolan, men resten av tiden ska jag läsa och vara med familjen. På sistone har jag inte alls läst så mycket som jag brukar. Jag har haft svårt att komma till ro och slappna av och har hellre scrollat på mobilen än att ta upp en bok – mycket dumt :-)!

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Fina Buster vilar vid mitt altare

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.