Lördagstankar

1024 485 admin
  • 0

Hej! Det är redan lördag kväll. Tiden gick fort igår och jag var väldigt trött på kvällen, så jag orkade inte skriva. Idag har tiden också gått snabbt. Just nu är det intensivt på många fronter. Familjen tar mycket energi. Det händer mycket med tre tonårsdöttrar. Jag engagerar mig, oroas av vissa saker och brottas med förändringen att ha större barn och vad det innebär. Det är mycket som händer och ibland känns det nästan som om jag inte hinner med. Jag är tacksam för romanskrivandet för det hjälper mig att bearbeta mina tankar kring livet. Dessutom skriver jag dagbok och det hjälper också, men aldrig hade jag trott att det skulle vara så svårt att vara en bra förälder som det är. Samtidigt är det fantastiskt och härligt och givande, helt enkelt överväldigande ibland :-).

Igår undervisade jag yoga på morgonen och åkte direkt till skolan efter det. Det var som vanligt roligt att träffa mina elever.

Under dagen jobbade jag mest med skolan och skrivandet. Imorgon måste jag sätta ihop sekvenserna för nästa tvåveckorsperiod. Jag har bestämt att vi ska fokusera lite extra på styrka i olika former. Det ska bli roligt att göra sekvenserna, men det tar mycket tid, så jag hoppas att jag hinner imorgon för jag har en del annat att göra också.

Nästa vecka blir intenstiv med två utvecklingssamtal, ett föräldramöte och ytterligare ett möte, men det kommer att lösa sig. Så länge jag kan planera tiden i förväg brukar det gå vägen. De tär jobbigare när det händer oförusedda saker.

Det är skönt att det snart är höstlov. Jag känner att jag behöver en liten paus från allt. November och december kommer att bli intensiva också, men tiden fram till jul är mysig, så den ser jag fram emot.

Nu ska jag greja med några saker här hemma, men skriver mer imorgon!

Ha en fin kväll!

Kramar

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.