Lugn dag med planering

768 1024 admin
  • 0

Hej! Hur är det? Klockan är nästan tio på kvällen och jag sitter i soffan och skriver. Idag har det varit sämre väder, så inget jobb på balkongen. Det har ändå varit en helt okej dag. Min man var i väg och träffade sina arbetskamrater, så jag var ensam med barnen. De ville åka till Mölndals Galleria, så vi åkte dit en sväng och åt lunch där också.

På eftermiddagen jobbade jag, så nu är jag ganska trött. Jag håller på att läsa igenom mitt skönlitterära manus. Innan jag bestämmer mig för att tacka ja till erbjudandet att ge ut det som ljudbok, vill jag få en bättre bild av texten. Jag har läst den en massa gånger, men nu var det ett tag sedan. Det är inte kul att läsa sin egen text om och om igen, men det är bara att bita ihop.

Jag håller också på att läsa igenom mitt facklitterära manus. Det går snabbare och är lite roligare. Där måste jag lägga till en del referenser innan jag skickar in det till några förlag.

För yogan har jag gjort en planering som jag ska följa i augusti. Det är en hel del som ska göras och även om allt är osäkert måste jag köra på som vanligt. Det finns ingen annan väg att gå.

Nu ska jag alldeles strax gå och lägga mig.

Ha en fin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.