Lugn dag på Tjörn

768 1024 admin
  • 0

Hej! Hur har din dag varit? Hoppas att du har haft det bra! Jag har haft en riktigt lugn dag här på Tjörn med min familj. I morse när jag vaknade regnade det, så min löpning blev en blöt historia. Trots det badade jag faktiskt. Som jag tror att jag skrev igår tycker jag att det är härligt att bada i regnet.

Under dagen har vi egentligen bara promenerat och varit och badat med barnen. Resten av tiden har jag funderat över hösten och skrivit några jobbrelaterade mejl.

Igår fick jag ett positivt besked från ett förlag, som vill ge ut min andra roman som ljudbok. Det var så klart roligt att få ett sådant besked, men samtidigt är jag lite osäker. Ska jag bestämma mig för att ge ut den andra romanen i ljudboksformat och börja skriva på mitt tredje manus och satsa allt på det eller ska jag fortsätta finslipa mitt andra manus och hoppas att någon antar det (till slut)? Det är svårt att veta vad som är rätt. Jag har nu bestämt mig för att låta det här beslutet vila några dagar och bestämma mig efter det.

Jag har några ytterligare beslut som jag måste fatta inom den närmaste tiden och det stressar mig lite grann, men det är bara att ta tjuren vid hornen och lita på att det kommer att bli bra vad jag än bestämmer mig för att göra.

Nu ska jag äntligen lägga upp en träningsplan för mitt handstående. Jag yogar varje dag, men drar mig för att börja träna på att stå ute på golvet på händerna. Det beror helt enkelt på att jag inte vill utmana mina rädslor -dumt!

Ha en fin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.