Lugn lördag

1024 1024 admin
  • 0

Hej! Hur är läget? Hoppas att helgen börjat bra! Igår var jag för upptagen för att skriva, men jag hade en fin dag. Jag spelade in en sekvens med fokus på armarna och axlarna, förde över den till datorn, planerade barnyogadagen och var på lite ärenden till bland annat biblioteket. På kvällen åkte vi till Vänersborg och hälsade på min kompis och hennes familj. Det var väldigt trevligt.

I morse sov jag lite längre eftersom vi kom hem ganska sent, men sedan gick jag ut och sprang. Jag är bättre i halsen men känner fortfarande mig lite svagare än vanligt. När jag kom hem yogade jag tillsammans med Peter och Philippa som höll mig sällskap.

Nu på förmiddagen har Peter åkt med Isabella för att titta på skidkläder. I mitten av december ska ju de till Hemsedal på den årliga pappa-barnresan. Barnen längtar redan efter den.

Jag har fortsatt att jobba med min inspelning och nu ligger den ute på youtube. Du kan titta på den här eller här nedan.

Nu ska jag alldeles strax börja med min planering för november. Det är helt otroligt att det snart är jul… Den här hösten har gått så fort, men faktiskt på ett positivt sätt. Jag tycker jag fått gjort mycket och jag har inte haft ont av att det blir mörkare och kallare. Ibland tycker jag att hösten är jobbig för att jag saknar sommaren så mycket, men i år har jag inte gjort det på samma sätt. Kanske beror det på att vi fick lyxen att börja sommaren redan i april när vi var på kryssningen med mamma och pappa?

Jag har bestämt att jag alltid ska avsluta mina blogginlägg med några reflektioner. Jag har ett instagramkonto, där jag följer många personer som jag tycker är inspirerande och duktiga på att motivera. Den här gången tänkte jag återge ett citat från Brendon Burchard, som jag gillar skarpt. Han skriver: “This Weekend’s to-dos: 1. Let all tension from last week go. 2. Call people you love and talk to them without distraction. 3. Rest. Really, really rest. 4. Ask if you’re on track to creating the life you really want and make a plan. ” Jag ska verkligen ta in de här punkterna den här helgen – speciellt punkt 3. Det är så himla lätt att helgerna blir intensiva med en massa måsten som man ska hinna med och sedan fortsätter vardagarna på samma sätt. Det får man naturligtvis acceptera ibland, men så ofta som möjligt tror jag att man bör få in extra vila och avkoppling på helgerna, så att man återhämtar sig och orkar med vardagarna. För mig ska det bli läsning idag. Läsning både i “Näktergalen” av Kristin Hannah och “Wintervanilie” av Manuela Inusa. Vad ska du göra för att återhämta dig och vila?

Ha en riktigt fin lördag!

Namaste,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.